Qui som

 QUI SOM

Volem ser la vostra millor referència en botigues en línia, per a tots els col·leccionistes.

Disposem d'una gran quantitat d'articles -amb i sense caixa- provinents de col·leccions privades i ben conservades, i de botigues i majoristes professionals.

Tenim una oficina pròpia amb punt de venda i d'emmagatzematge amb personal professional. Totes les vostres comandes seran lliurades i embalades d'acord amb els millors estàndards d'atenció i cura.

Aquest lloc web és operat i és propietat de Xavier Piqueras Costa, CIF ES40301576X / EORI nombre ES40301576X, venedor professional autònom registrat a Girona (codi postal 17003) - Catalunya - Espanya - Unió Europea.

Aquest lloc web és gestionat i recolzat per Giroactiu, empresa situada a Palafrugell (Baix Empordà, Girona).

La nostra empresa és membre de l'associació d'empreses professionals PIMEC (Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya)

Tots els productes en estoc i per a la venda en aquest lloc web són oferts per WWW.MILITARIA-GIRONA.CAT, un comerç tipus E-Shop (Electrònic).

       

Estem ubicats a Girona, una bella i antiga històrica ciutat a Catalunya (Espanya, UE), un veritable punt de referència per viatgers i visitants a la vella Europa.

Girona és una de les millors ciutats per viure a Catalunya, amb gran quantitat de monuments de l'Edat Mitjana, comerç actiu i viu comerç de proximitat, seu principal de la prestigiosa Universitat de Girona (UdG), clima agradable i amb gent amable i hospitalària. Sempre sereu benvinguts! 

   

Funcionem únicament com botiga on-line (no oberta al públic ni per a clients presencials) però la nostra oficina -punt central del nostre E-commerce- i el nostre magatzem, tenen les millors i les més avançades condicions tecnològiques (MTD) a disposició per poder atendre les vostres comandes amb plena cura i amb eficiència professional.

   

Som experts en avions de metall (diecast), tancs i vehicles blindats, soldats de plom de diverses marques i col·leccions, ordres i medalles militars i civils de l'era soviètica, guardons i insígnies, gorres i uniformes militars, Star Wars © i Battlestar Galactica © (naus espacials, figures i models diversos), i en més línies de coleccions diverses, presents a la nostra botiga on-line.

Tots els models es comproven prèviament per descartar defectes de fabricació i per preservar cap dany abans que us siguin enviats, i utilitzem material d'embalatge adequat per assegurar-nos que els vostres models us arribin amb total seguretat i sense malmetre.

      

El nostre personal de servei al client és eficient i amable, i disposat a ajudar-vos de qualsevulla forma, sigui per correu electrònic o per telèfon.

Hem fet del servei al client una prioritat, pel que si vostè té qualsevol pregunta o preocupació sobre la seva comanda si us plau no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per obtenir respostes i/o solucions ràpides.

També estem orgullosos de la nostra experiència, i som venedors professionals a  des de l'any 2003. Més de 5.600  vots positius ens recolzen, i disposem de e-botiga enllà. Compreu amb confiança!

Podeu comprar també, i seguir les nostres novetats a:

      usuari  militaria-girona     https://www.ebay.es/str/militariagirona )

     usuari  militaria-girona.cat     https://www.facebook.com/militariagirona.cat )

     usuari  militaria-girona

ATENCIÓ AL CLIENT & SERVEI D'INFORMACIÓ 24h - 7d

✉   info@militaria-girona.cat

☏   00 34 657 32 98 87