EAGLEMOSS - THE OFFICIAL STARSHIPS COLLECTION (CAIXA)

EAGLEMOSS - THE OFFICIAL STARSHIPS COLLECTION (CAIXA)

Filtres actius

Aquesta icònica nau de la sèrie Battlestar Galactica va aparèixer en gairebé cada episodi de la sèrie. Llançada des de les Battlestars el Viper Mark II va ser fonamental em la primera Guerra Cylon.

Encara que van ser reemplaçats per models més nous, un esquadró de caces romanguè a bord de Battlestar Galactica i van ser usats per a defensar la nau en el seu viatge de quatre anys cap a la Terra.

Aquesta icònica nau de la sèrie (1978) Battlestar Galactica va aparèixer en gairebé cada episodi de l'anomenada sèrie.

Pilotada pel Capità Apollo (Richard Hatch) a l'esmentada sèrie de ciència-ficció, compartia protagonisme amb Dirk Benedict, que interpretava al tinent Starbuck.

Llançada des de la colossal Battlestar, el Viper Mark I va ser fonamental en la mil·lenària Guerra contra els Cylon.

Dins la Col·lecció Oficial de Battlestar Galactica, presentem el protector dels Colons contra els Cylons, i la seva guia per descobrir un paradís, la nau de Battlestar Galactica de 1978.

Aquesta increïble maqueta de la nau clàssica de la icònica sèrie de 1978 mesura 25 de llarg i s'ha fabricat en materials metàl·lics i plàstics de primera qualitat. 

El Viper Mk VII és una nova versió del Viper Mk II, usat inicialment com a primera línia de defensa contra els Cylons. Els primers anys del conflicte entre les Dotze Colònies de Kobol i les seves creacions Cylon, que es va conèixer com la Primera Guerra Cylon, va tenir un cost molt alt per a les Colònies. Però després de 12 anys de guerra, sense avisar, els Cylons van demanar la pau.

Considerada la nau més poderosa per sobreviure a un atac Cylon, Pegasus , també conegut com "La Bèstia", era una de les naus més avançades i poderoses de la Flota Colonial. Descobreix més sobre aquesta nau en la Col·lecció de naus de Battlestar Galactica!

La Pegasus de la sèrie de 1978 va ser una de les dues naus a sobreviure a l' atac Cylon a les Colònies

Amb la seva gran arsenal d'poderoses armes, la flota Cylon i les seves habilitats d'escut la Nau Base Cylon va demostrar ser un oponent ominós per als Guerrers Colonials i es converteix a la nova addició a la Col·lecció Oficial de Naus de Battlestar Galactica.

En el Setè Mil·lenni l'Aliança Cylon va destruir les Dotze Colònies de Kobol. La clau del seu poder residia en la seva flota de Naus Base.

La següent incorporació a la Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica és la Base Estelar Moderna , coneguda també com a base de naus, una nau biomecànica creada pels Cylons a la Primera Guerra Cylon.

Esta Base Moderna de Battlestar Mida Galactica de 27 cm de llarg i ha fet de metall i materials plàstics d’alta qualitat. Captura l'elegant disseny lleuger i angular de la nau, amb els més petits detalls, com les línies de combustió i el seu motor, tot placat. S'ha treballat codo amb codi amb els membres dels efectes especials de la sèrie per fer aquesta maqueta més semblant possible.

La següent incorporació a la Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica és la Nave Colonial One, coneguda també com a Heavy Colonial 798, un comerç comercial al servei del govern després de la destrucció de les Dotze Colònies.

Aquesta nau medeix aproximadament 26,8 cm de llarg i ha estat fabricada en material fundat i materials plàstics d'alta qualitat. El disseny funcional presenta una forma en forma de gepa, una cabina i sensors delanters. S’ha treballat mà a mà amb els membres de l’equip d’efectes especials de Battlestar Galactica per fer aquesta maqueta el més precís possible.

La nau es complementa amb una revista de 16 pàgines amb el perfil a la profunditat de la nau, esboços originals i una entrevista amb el creador de la sèrie, Ronald D. Moore.