EAGLEMOSS - THE OFFICIAL STARSHIPS COLLECTION (CAIXA)

EAGLEMOSS - THE OFFICIAL STARSHIPS COLLECTION (CAIXA)

Filtres actius

70,00 €
Impostos inclosos

Aquesta icònica nau de la sèrie Battlestar Galactica va aparèixer en gairebé cada episodi de la sèrie. Llançada des de les Battlestars el Viper Mark II va ser fonamental em la primera Guerra Cylon.

Encara que van ser reemplaçats per models més nous, un esquadró de caces romanguè a bord de Battlestar Galactica i van ser usats per a defensar la nau en el seu viatge de quatre anys cap a la Terra.

75,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

El Cylon Raider, també conegut com el pardal, és un interceptor d'atac, elegant i mortal i el caça interceptor primari utilitzat pels Cylons.

Pot accelerar més ràpid que les naus dels seus enemics i "caçar" als seus objectius.

Aquests nous Raiders són cibernètics i poden ser "renascuts", igual que els Cylons, en nous Raiders després de ser destruïts.

80,00 €
Impostos inclosos

Aquesta icònica nau de la sèrie (1978) Battlestar Galactica va aparèixer en gairebé cada episodi de l'anomenada sèrie.

Pilotada pel Capità Apollo (Richard Hatch) a l'esmentada sèrie de ciència-ficció, compartia protagonisme amb Dirk Benedict, que interpretava al tinent Starbuck.

Llançada des de la colossal Battlestar, el Viper Mark I va ser fonamental en la mil·lenària Guerra contra els Cylon.

95,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Dins la Col·lecció Oficial de Battlestar Galactica, presentem el protector dels Colons contra els Cylons, i la seva guia per descobrir un paradís, la nau de Battlestar Galactica de 1978.

Aquesta increïble maqueta de la nau clàssica de la icònica sèrie de 1978 mesura 25 de llarg i s'ha fabricat en materials metàl·lics i plàstics de primera qualitat. 

78,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

El Viper Mk VII és una nova versió del Viper Mk II, usat inicialment com a primera línia de defensa contra els Cylons. Els primers anys del conflicte entre les Dotze Colònies de Kobol i les seves creacions Cylon, que es va conèixer com la Primera Guerra Cylon, va tenir un cost molt alt per a les Colònies. Però després de 12 anys de guerra, sense avisar, els Cylons van demanar la pau.

90,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Considerada la nau més poderosa per sobreviure a un atac Cylon, Pegasus , també conegut com "La Bèstia", era una de les naus més avançades i poderoses de la Flota Colonial. Descobreix més sobre aquesta nau en la Col·lecció de naus de Battlestar Galactica!

La Pegasus de la sèrie de 1978 va ser una de les dues naus a sobreviure a l' atac Cylon a les Colònies

75,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Amb la seva gran arsenal d'poderoses armes, la flota Cylon i les seves habilitats d'escut la Nau Base Cylon va demostrar ser un oponent ominós per als Guerrers Colonials i es converteix a la nova addició a la Col·lecció Oficial de Naus de Battlestar Galactica.

En el Setè Mil·lenni l'Aliança Cylon va destruir les Dotze Colònies de Kobol. La clau del seu poder residia en la seva flota de Naus Base.

77,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Aquesta increïble Nau assaltant Cylon Mark 1 era una nau petita amb un poder de foc eficient que va operar fora de les bases Cylon i serà una incorporació excel·lent al teu Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica .

El Mark 1 estava propulsat per fuel de Tylium, amb tancs Cylon cilíndrics com a suport en missions a través de l'espai. 

80,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

La següent increïble incorporació a la Colecció de Naus de Battlestar Galactica és aquesta fenomenal màquina de guerra, adaptada per a la batalla atmosfèrica i espacial i tripulada per tres Centurions; presentem l'assaltant Cylon de la pel·lícula de 2012 Battlestar Balactica Sang i Metall.