EAGLEMOSS - THE OFFICIAL STARSHIPS COLLECTION (CAIXA)

EAGLEMOSS - THE OFFICIAL STARSHIPS COLLECTION (CAIXA)

Filtres actius

70,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Aquesta icònica nau de la sèrie Battlestar Galactica va aparèixer en gairebé cada episodi de la sèrie. Llançada des de les Battlestars el Viper Mark II va ser fonamental em la primera Guerra Cylon.

Encara que van ser reemplaçats per models més nous, un esquadró de caces romanguè a bord de Battlestar Galactica i van ser usats per a defensar la nau en el seu viatge de quatre anys cap a la Terra.

75,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

El Cylon Raider, també conegut com el pardal, és un interceptor d'atac, elegant i mortal i el caça interceptor primari utilitzat pels Cylons.

Pot accelerar més ràpid que les naus dels seus enemics i "caçar" als seus objectius.

Aquests nous Raiders són cibernètics i poden ser "renascuts", igual que els Cylons, en nous Raiders després de ser destruïts.

80,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Aquesta icònica nau de la sèrie (1978) Battlestar Galactica va aparèixer en gairebé cada episodi de l'anomenada sèrie.

Pilotada pel Capità Apollo (Richard Hatch) a l'esmentada sèrie de ciència-ficció, compartia protagonisme amb Dirk Benedict, que interpretava al tinent Starbuck.

Llançada des de la colossal Battlestar, el Viper Mark I va ser fonamental en la mil·lenària Guerra contra els Cylon.

95,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Dins la Col·lecció Oficial de Battlestar Galactica, presentem el protector dels Colons contra els Cylons, i la seva guia per descobrir un paradís, la nau de Battlestar Galactica de 1978.

Aquesta increïble maqueta de la nau clàssica de la icònica sèrie de 1978 mesura 25 de llarg i s'ha fabricat en materials metàl·lics i plàstics de primera qualitat. 

78,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

El Viper Mk VII és una nova versió del Viper Mk II, usat inicialment com a primera línia de defensa contra els Cylons. Els primers anys del conflicte entre les Dotze Colònies de Kobol i les seves creacions Cylon, que es va conèixer com la Primera Guerra Cylon, va tenir un cost molt alt per a les Colònies. Però després de 12 anys de guerra, sense avisar, els Cylons van demanar la pau.

95,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Considerada la nau més poderosa per sobreviure a un atac Cylon, Pegasus , també conegut com "La Bèstia", era una de les naus més avançades i poderoses de la Flota Colonial. Descobreix més sobre aquesta nau en la Col·lecció de naus de Battlestar Galactica!

La Pegasus de la sèrie de 1978 va ser una de les dues naus a sobreviure a l' atac Cylon a les Colònies

75,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Amb la seva gran arsenal d'poderoses armes, la flota Cylon i les seves habilitats d'escut la Nau Base Cylon va demostrar ser un oponent ominós per als Guerrers Colonials i es converteix a la nova addició a la Col·lecció Oficial de Naus de Battlestar Galactica.

En el Setè Mil·lenni l'Aliança Cylon va destruir les Dotze Colònies de Kobol. La clau del seu poder residia en la seva flota de Naus Base.

77,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Aquesta increïble Nau assaltant Cylon Mark 1 era una nau petita amb un poder de foc eficient que va operar fora de les bases Cylon i serà una incorporació excel·lent al teu Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica .

El Mark 1 estava propulsat per fuel de Tylium, amb tancs Cylon cilíndrics com a suport en missions a través de l'espai. 

80,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

La següent increïble incorporació a la Colecció de Naus de Battlestar Galactica és aquesta fenomenal màquina de guerra, adaptada per a la batalla atmosfèrica i espacial i tripulada per tres Centurions; presentem l'assaltant Cylon de la pel·lícula de 2012 Battlestar Balactica Sang i Metall.

95,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

La següent incorporació a la Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica és la Base Estelar Moderna , coneguda també com a base de naus, una nau biomecànica creada pels Cylons a la Primera Guerra Cylon.

Esta Base Moderna de Battlestar Mida Galactica de 27 cm de llarg i ha fet de metall i materials plàstics d’alta qualitat. Captura l'elegant disseny lleuger i angular de la nau, amb els més petits detalls, com les línies de combustió i el seu motor, tot placat. S'ha treballat codo amb codi amb els membres dels efectes especials de la sèrie per fer aquesta maqueta més semblant possible.

105,00 €
Impostos inclosos
Fora d'estoc

La següent incorporació a la Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica és la Nave Colonial One, coneguda també com a Heavy Colonial 798, un comerç comercial al servei del govern després de la destrucció de les Dotze Colònies.

Aquesta nau medeix aproximadament 26,8 cm de llarg i ha estat fabricada en material fundat i materials plàstics d'alta qualitat. El disseny funcional presenta una forma en forma de gepa, una cabina i sensors delanters. S’ha treballat mà a mà amb els membres de l’equip d’efectes especials de Battlestar Galactica per fer aquesta maqueta el més precís possible.

La nau es complementa amb una revista de 16 pàgines amb el perfil a la profunditat de la nau, esboços originals i una entrevista amb el creador de la sèrie, Ronald D. Moore.

100,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Battlestar Galactica: Sang i Metall introdueix totes les noves actualitzacions dels Vipers de la generació anterior, incloent el Viper Mark III, la següent incorporació a la nostra Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica!

La nau Viper Mark III va ser una nau millorada del Viper Mark II, introduïda durant els darrers anys de la Primera Guerra Cylon. Tenim un disseny més angular, modern i “musculós”, comparat amb el seu predecesor. El seu disseny va inspirar els Viper multirol i també el molt avançat Mark Viper VII.

A Battlestar Galactica: Sang i Metal, en William Adama forma part d’un programa d’entrenament de realitat virtual en el que es mostren  totes les funcionalitats del Viper Mark III. 

95,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

La següent actualització en la Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica és el Blackbird, destinada a missions de sigil.

La nau Blackbird és com una nau Viper però la seva armadura externa està feta de fibra de carbó negre, que no reflecteix i amaga la seva presència als radars Cylon i Colonials, així com també el nombre de naus. Equipat amb sensors i sistemes de vigilància, és un instrument perfecte per a l'espionatge.

La nau Blackbird ha estat recreada en metalls fosos i plàstics d'alta qualitat. "Captura" la forma del Viper en color negre i també mostra petits detalls, com el nom de la presidenta Laura pintat al fusellatge.

S'ha treballat estretament amb els membres dels efectes visuals de Battlestar Galactica per fer aquesta maqueta el més semblant possible.

85,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Un silenciós i perillós enemic està en camí a la nostra Col·lecció de Naus de Battlestar Galactica! La Figura del Centurió Cylon és la primera edició especial de la col·lecció.

Els Centurions Cylon van ser objecte d'un redisseny per la nova sèrie, així com d'altres conceptes com els assaltants Cylon, les Bases Estel·lars o la mateixa Galàctica. Basant-nos en el model original, els Centurions Cylon són més alts i elegants, amb un fotoreceptor en forma de V amb llum vermella. Els seus llargs braços i cames els donen una gran agilitat i velocitat. A diferència dels Centurions originals, aquests nous soldats robot estan generats enterament per ordinador.

La Figura del Centurió Cylon s'ha fet amb poliresina de primera qualitat. Mostra el disseny estilitzat del Centurió a escala 1:16.

99,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Battlestar Valkyrie (BSG-41)

Una relíquia de la Guerra Cylon, la Nau Valkyrie segueix operativa com a part de la Flota Colonial i és una fantàstica fantàstica a la nostra Col·lecció de naus de Battlestar Galactica. La Valkyrie necessita millores constants a causa de les seves cinc dècades de servei.

Aquesta venerable Battlestar va ser finalment destruïda en la Caiguda de les Dotze Colònies. Sota el comandament del Comandant William Adama, Valkyrie va ser utilitzada en missions d'infiltració per provar l'arsenal Cylon.

Dos anys més tard, quan finalment van atacar als Cylon, havia estat relegada a la nau patrulla.

Característiques:

Rol: Nau de guerra

Afiliació: Colonial

Materials: Metalls pesants i plàstics