FANTASIA & CIÈNCIA FICCIÓ

FANTASIA & SCI-FI

Àmplia varietat de figures, naus i peces d'escacs de ciència ficció. Senyor dels anells, Joc de trons, Battlestar galactica o Star Wars.

Filtres actius

50,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Boba Fett va ser un guerrer mandalorià i caça-recompenses. Va ser un clon del famós Jango Fett, creat com la primera de diverses rèpliques de Fett dissenyades per convertir-se en part del Gran Exèrcit de la República, i va ser criat per Jango com si fos el seu fill. Jango va ensenyar molt a Boba, i el va entrenar per convertir-lo en un hàbil caça-recompenses com va ser el seu pare.

17,50 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Cassian Andor era un humà que va servir com a capità i oficial d'intel·ligència en el cos d'intel·ligència de l'Aliança per Restaurar la República durant la Guerra Civil Galàctica. Andor estava detinado a la base Rebel en Yavin 4 quan Jyn Erso va rebre de part de Mon Mothma, líder de l'Aliança Rebel, l'encomana de dur a terme el robatori dels plànols de l'Estrella de la Mort.

18,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Figura del Gos (Sandor Clegane) - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons.

Dóna la benvinguda al ferotge lluitador, i germà de la Muntanya , El Gos , que s'uneix al repartiment de la Col·lecció de Figures de Joc de Trons .

La figura de Sandor Clegane , pintada a mà , representa El Gos a la seva característica posi de lluita. 

23,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

L'antiga Reina dels Set Regnes , Cersei , és una despietada i ambiciosa supervivent. T'atreveixes a donar la benvinguda a la mateixa Reina Mare, Cersei Lannister, a la teva Col·lecció de Joc de Trons?

La figura pintada a mà de Cersei Lannister representa Cersei amb un impressionant vestit elegantment confeccionat en vermell i daurat, propi d'una Reina Regent . 

17,50 €
Impostos inclosos

La Capitana Phasma era una dona humana de la Primera Ordre. Va servir com a part del triumvirat de comandament no oficial de la Primera Ordre i a la Starkiller Base fent-se càrrec del comandament de les tropes d'assalt de la Primera Ordre. Durant el conflicte entre la Primera Ordre i la Resistència, Phasma serví al costat del Sith Kylo Ren i el general Hux en la seva lluita contra la Resistència.

21,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Figura de Ned Stark - Mà del Rei - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons .

El gran Eddard 'Ned' Stark, lleial al Rei Robert Baratheon , serveix al monarca com la nova Mà del Rei a la Col·lecció de Figures de Joc de Trons .

La figura pintada a mà de Ned Stark retrata l'actor Sean Bean en el paper de Ned Stark com la Mà del Rei al Episodi 7 de la Temporada 1, 'You Win, or You Die' ( 'Guanyes o mors') .

60,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

El Corb de 3 ulls amb la llicència oficial d'HBO Joc de Trons i pintat a mà representa el corb que persegueix en els somnis a Bran Stark de l'èxit de televisió Joc de Trons. 

Aquesta figura d'alta qualitat està feta en resina metàl·lica i mesura 12,3 cm d'alt i 18 cm d'envergadura. La figura representa el Corb de tres ulls amb els seus tres icònics ulls i enfilat en un arbre nevat.

15,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

DARTH  VADER (VERMELL).  

STAR WARS TITANIUM SERIES DIECAST.  FIGURES D’ACCIÓ. HASBRO 2005.

Figureta metal.lica completa i detallada. Pintat a mà. Amb suport exclusiu.

Sabre de llum desmuntable.

Article de col·leccionista, no es recomana per a nens menors de 14 anys.

De colecció ben preservada. 

125,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

El Drac Viserion està a punt per emprendre el vol cap a la teva Col·lecció de Joc de Trons .

'La drac daurat Viserion és una arma alada que escup foc i s'uneix just a temps a la Col·lecció de Figures de Joc de Trons! 

Una criatura terrorífica, capaç de devastar ciutats, flotes navals i exèrcits sencers amb el seu foc, Viserion és lleial al seu "Mare", Daenerys Targaryen.

25,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Figura de Jaime Lannister (Guàrdia Reial) - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons .

Jaime Lannister, el Matarreyes , s'uneix a la Col·lecció de Figures de Joc de Trons en la forma d'aquesta espectacular figura. Imprescindible per als seguidors de Joc de Trons!