Guardons Militars

GUARDONS MILITARS

Insignias i distincions otorgades per diferents exércits, entre ells Estats Units, la Unió Soviética y països de la época socialista, per a condecorar els seus soldats.

Filtres actius

25,60 €
32,00 € -20%
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

MEDALLA D'ESPANYA: CREU DEL MÈRIT MILITAR AMB DISTINTIU BLANC, CAIXA DE PLÀSTIC, MODEL SIMPLE (CORONA SOLDADA AL BRAÇ SUPERIOR DE LA CREU) - MODEL DEL REGNAT DEL REI FELIP VI (SP - 01)

Les Creus de l'Mèrit Militar (fins a l'any 1995 Ordre del Mèrit Militar) és el nom d'una condecoració d'Espanya dividida en diverses categories que té per objecte de recompensar als membres de l'Exèrcit i la Guàrdia Civil i altres persones civils la realització d'accions i fets o la prestació de serveis de destacat mèrit.

Condecoració original, amb estoig de plàstic, medalla creu amb esmalts i construcció multipeça. En excel·lent estat de conservació. Dècades 2010-2020.

52,00 €
65,00 € -20%
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

MEDALLA DE LA FORÇA AERIA DELS E.U.A. AL MÈRIT MILITAR ATORGADA A MICHAEL A. YAKUTIS. AMB ESTOIG ORIGINAL, BARRA DE CINTA I PIN D'ESMALT DE SOLAPA.

S'adjudica tant a personal militar americà com a estranger que hagi realitzat un servei notable en qualsevol cas amb la Força Aèria dels Estats Units.

En perfecte estat, ben conservada! 

 

200,00 €
250,00 € -20%
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Agulla de solapa d'or i esmalt que els pilots de la RAF regalaven a les seves nùvies com a prova d'amor i amb la promesa de tornar.

Agulla d'or groc amb detalls d'esmalt verd a les fulles de roure i vermell a la corona de rei.

Marcat al darrere: 9ct, amb cadeneta de 9 ct

Longitud aproximada: 55 mm.

Pes: 4 grams

Usada, en excel·lents condicions. Amb caixa

64,00 €
80,00 € -20%
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Establerta entre 1949 i 1989 en dues classes. Es va suspendre el 1992.

Atorgada per mèrits en economia nacional, ciència, arts, cultura, defensa, així com per als serveis públics i estatals. També es podria concedir a una organització, fàbrica o unitat territorial.

Amb caixa.

Medalla en molt bon estat. Ben conservada!

32,00 €
40,00 € -20%
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Medalla de plata amb la marca i barra de cinta. Editada en 1955-1960.

Cara: lleó coronat de Bohèmia de dues cúes, escut amb les armes d'Eslovàquia

Revers: inscrit "Za zasluhy o obranu vlasti" (Per al Servei a la Patria).

Sense caixa.

En perfectes condicions. Ben preservada!

12,00 €
15,00 € -20%
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

RÈPLICA NO ORIGINAL DE RECREACIÓ HISTÒRICA Medalla de la Campanya 1936-1939 Guerra Civil d'Espanya per Servei en Rereguarda (Rivet Verd) amb estoig de plàstic (SP-02)

La Medalla de la Campanya 1936-1939 va ser una condecoració militar espanyola atorgada entre els anys 1938 i 1939, durant la Guerra Civil Espanyola pel Govern Franquista. Es lliurava per recompensar intervencions en operacions bèl·liques o serveis en línies de foc.

Va tenir una única categoria però va comptar amb dues cintes diferents, una destinada a premiar accions d'avantguarda (combat) i una altra per serveis a la rereguarda. Totes les cintes posseïen els colors de la bandera espanyola, amb els seus cants exteriors de color negre per mèrits de combat, o verd per a serveis a rereguarda.

24,00 €
30,00 € -20%
Impostos inclosos
Darreres unitats en estoc

Medalla per 30 anys de servei fidel a les armes militars del Ministeri de l'Interior. Es va instituir el 22 de gener de 1959.

Deutsche Demokratische Republik. Medaille für Treue Dienste in der bewaffneten Organen des Ministeriums des Innern, für 30 Dienstjahre.

Medalla daurada circular. Diàmetre 35 mm.

Anvers: "FÜR 30 JAHRE TREUE DIENST" (servei fidel durant 30 anys). Estrella de la policia amb l'escut d'armes de l'estat de la República Democràtica Alemanya.

Revers: escut d'armes de l'estat de la RDA

Amb barra de cinta i en estoig.

En perfectes condicions. Ben preservada!