JOCS DE TRONS EAGLEMOSS

JOCS DE TRONS EAGLEMOSS (CAIXA)

Col·lecció oficial de figures basades en l'exitosa sèrie de fantasia medieval Joc de Trons (Game of thrones)

Figura de Tyrion Lannister (Mà del Rei) - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss Número 14 + Revista
Darreres unitats en estoc


Figura de Tyrion Lannister (Mano del Rey) - Col·lecció oficial de figures de joc de trons .
Si eres un fanós de l sèrie d’èxit, Joc de Tronos, s’aplica aquesta figureta d’època de “Tyrion Lannister, Mans del Rei ”, farà un gust!
La vostra exquisida figura de Tyrion Lannister va pintar a mà a l’actor Peter Dinklage en el paper de Tyrion com Mano del Rey en funcions, tal i com s’espera en l’ episodi 5 de la Segona Temporada, “El fantasma d’Harrenhal”.

22,00 €
Figura de Fills de l'Harpia - Colecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss Número 26 + Revista
Darreres unitats en estoc
Els Fills de l'Harpia, els rebels emmascarats de les Amos de Meereen , estan preparats per sumar-se al teu Col·lecció de Joc de Trons.
El teu figura pintada a mà dels Fills de l'Harpia retrata un rebel en posi d'atac, tal com es va veure en el Episodi 9 de la Temporada 5 de Joc de Trons , 'The Dance of Dragons' ( 'Dansa de Dracs' ) .
25,00 €
Figura de Margaery Tyrell - Colecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss Número 23 + Revista
Fora d'estoc

Manipuladora i ambiciosa Margaery Tyrell està decidida a ser Reina i unir-se al repartiment de la Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons.
La figura pintada a mà de Margaery Tyrell mesura 8,2 cm i retrata l'actriu Natalie Dormer en el paper de Margaery amb el seu elegant vestit blau de brocats daurats i intricats dissenys florals brodat amb l'emblema de la Casa Tyrell. 
Figura del Gos (Sandor Clegane) - Colecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss Número 3 + Revista
Fora d'estoc


Figura del Gos (Sandor Clegane) - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons.
Dóna la benvinguda al ferotge lluitador, i germà de la Muntanya , El Gos , que s'uneix al repartiment de la Col·lecció de Figures de Joc de Trons .
La figura de Sandor Clegane , pintada a mà , representa El Gos a la seva característica posi de lluita. 
Figura de Ned Stark (Mà del Rei) - Colecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss Número 27 + Revista
Darreres unitats en estoc


Figura de Ned Stark - Mà del Rei - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons .
El gran Eddard 'Ned' Stark, lleial al Rei Robert Baratheon , serveix al monarca com la nova Mà del Rei a la Col·lecció de Figures de Joc de Trons .
La figura pintada a mà de Ned Stark retrata l'actor Sean Bean en el paper de Ned Stark com la Mà del Rei al Episodi 7 de la Temporada 1, 'You Win, or You Die' ( 'Guanyes o mors') .

21,00 €
El Corb de Tres Ulls (Edició Especial) - Colecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss - Número Especial
Darreres unitats en estoc


El Corb de 3 ulls amb la llicència oficial d'HBO Joc de Trons i pintat a mà representa el corb que persegueix en els somnis a Bran Stark de l'èxit de televisió Joc de Trons. 
Aquesta figura d'alta qualitat està feta en resina metàl·lica i mesura 12,3 cm d'alt i 18 cm d'envergadura. La figura representa el Corb de tres ulls amb els seus tres icònics ulls i enfilat en un arbre nevat.


60,00 €
Figura de Viserion Dragon (Edició Especial) Colecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss - Número Especial + Magazine
Darreres unitats en estoc


El Drac Viserion està a punt per emprendre el vol cap a la teva Col·lecció de Joc de Trons .
'La drac daurat Viserion és una arma alada que escup foc i s'uneix just a temps a la Col·lecció de Figures de Joc de Trons! 
Una criatura terrorífica, capaç de devastar ciutats, flotes navals i exèrcits sencers amb el seu foc, Viserion és lleial al seu "Mare", Daenerys Targaryen.

125,00 €
Figura de Daenerys Targaryen (Dothraki) - Colecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss Número 08 + Revista
Darreres unitats en estoc


Figura d'Arya Stark (Desembarcament del Rei) - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons .
S'apropa l'hivern! Si a tu oa algú que coneguis li encanta Joc de Trons, llavors la decidida i obstinada Arya Stark en la forma d'aquesta figura de la Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons serà el regal perfecte.


23,00 €
Figura de Mag el Poderós - Colecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss Edició Especial +Revista


Figura de Mag el Poderós - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons .
Descrit per Mance Rayder com el rei entre la seva gent, la seva mida i incomparable força li han guanyat el sobrenom de "Mag el Poderós" . El teu figura pintada a mà del Mag el Poderós el presenta amb les seves vestidures, format per cordes, ullals i protectors d'espatlles.


60,00 €
Figura de Tyrion Lannister - Col·lecció Oficial de Figures de Joc de Trons Eaglemoss Número 7 + Revista
Darreres unitats en estoc
Figura de Tyrion Lannister - Col·lecció oficial de figures de Joc de Trons .
Celebra la sèrie de televisió "Juego de Tronos" amb aquesta figura de Tyrion Lannister que porta el seu armadura, a punt per a la batalla!
Aquesta figura de Tyrion es basa en el retrat de Peter Dinklage de Tyrion Lannister de la sèrie Joc de trons de la HBO que presenta nombrosos detalls.
Resulta especialment impressionant sobre la seva armadura personalitzada que es va dur a terme en l'ocasió que Stannis Baratheon va intentar invadir el Desembarco del Rei a l'episodi 9 de la 2ª Temporada , "Aguasnegras".
23,00 €